مكرونة بالخضراوات
- كيس مكرونة (قواقع أو حلزونية أو قلم).
- كوب بسلة خضراء.
- 2 فص ثوم مفروم.
- 0.5 كوب جزر مقطّع.
- ثمرة فلفل أخضر رومي.
- 2 ملعقة كبيرة كريمة طبخ.
- 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون.
- ملح وفلفل.
الطريقة:-
- اسلقي المكرونة وصفّيها، واسلقي البسلة والجزر مع بعض في حلة صغيرة لمدة 10 دقايق، وبعدها صفّيهم تماما.
- ضعي زيت الزيتون في حلة، وضيفي عليه البسلة والجزر والثوم والفلفل , وشوّحيهم فيه لمدة 5 لـــ 7 دقايق , وبعدها ضيفي عليهم الكريمة وقلّبيهم كويس، لحد ما يبدأ قوامهم يتخَن , وضيفي الملح والفلفل وقلّبيهم لدقيقة.
- ضيفي المكرونة على الخضار والكريمة، وقلّبيها معاهم حتى تسخن، وقدّميها مع فراخ بانيه .
وبالهنا والشفا
مع تحيات( وصفتك)
No comments:
Post a Comment