المقادير:-
- 2 بيضة مسلوقة.
- 2 ثمرة بطاطس مسلوقة.
- 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون.
- 0.5 كوب جبنة رومي مبشورة.
- ملعقة كبيرة مسطردة.
- ملعقة كبيرة خل.
- 2 ثمرة فجل.
- حزمة جرجير.
- ثمرة خس.
- ملح وفلفل.
طريقة التحضير :-
- قطّعي الخس قطع كبيرة، والفجل قطّعيه شرايح، وقطّعي البيض بالطول إلى 4 أو 6 شرائح، وقطّعي البطاطس مكعبات.
- ضعي الخس والفجل والجرجير في طبق كبير وضعي عليهم الملح والفلفل والخل والمسطردة وزيت الزيتون
- قلّبي الخليط، وبعد كده ضيفي عليه قطع البيض والبطاطس وقلّبيه.
- ورشّي الجبنة المبشورة على الوش، وقدّميه.
بالهنا والشفاء
مع تحيات (وصفتك)
No comments:
Post a Comment