- اضربي السكر مع الزبدة بمضرب البيض لمدة دقيقتين، بعد كده ضيفي البيض والفانيليا واضربيهم جيدا، وبعدها ضيفي الدقيق والبيكنج بودر والملح.
- ضعي ملعقتين الزبدة في طاسة متوسطة، وضعي عليهم التمر والقرفة، وقلبيهم جيدا لمدة 5 دقايق على نار متوسطة، الي ان يبقى المزيج طري وممكن فرده وتشكيله.
- افردي العجينة في صينية وساويها بإيديكي بحيث تكون مفرودة جيدا من غير أي كلكعة.
- بعدها ضعي عليها التمر وافرديه بإيديكي بحيث تبقى طبقة متجانسة ومتساوية، وحطيه في الفرن على درجة حرارة 180 لمدة نص ساعة .
- عندما تطلعيها رشي عليها السكر البودرة وقطعيها لما تبرد وقدميها
بالهنا والشفا
مع تحيات (وصفتك)
No comments:
Post a Comment