كرات الرز الإيطالية
كرات الرز الإيطالية
المقادير:-
- 0.5 كيلو لحمة مفرومة معصّجة .
- 2 كوب رز مسلوق .
- 2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم .
- 2 كوب جبنة شيدر مبشور .
- 0.5 كوب صلصة .
- زيت نباتي .
- ملح وفلفل .
- 2 بيضة .
- بقسماط .
طريقة التحضير:-
- قلّبي اللحمة مع الرز جيدا وضيفي عليهم الجبنة الشيدر والبقدونس و 0.25 كوب بقسماط , وضيفي عليهم البيض والصلصة واعجنيهم جيدا مع بعض , و بعد ذلك غطيهم واتركيهم لمدة ساعة على جنب .
- شكّلي العجينة على شكل كور وغطيهم بالبقسماط و حمّريهم في الزيت , وبعد ذلك ارفعيهم على مناديل ورقية علشان تتشرب الزيت .
بالهنا والشفا
مع تحيات(وصفتك)
No comments:
Post a Comment