عجة بالبسطرمة
- من 4 الى 5 بيضات .
- ثمرة طماطم .
- 0.15 كيلو بسطرمة .
- ثمرة فلفل أخضر.
- 2 ملعقة كبيرة جبنة كريمي .
- 2 ملعقة كبيرة جبنة شيدر مبشورة .
- 2 ملعقة كبيرة زيتون أخضر وأسود مقطّع .
- ملح وفلفل وكمون .
طريقة التحضير:-
- قطّعي الطماطم والفلفل الأخضر مكعبات صغيرة , وضيفهم على البيض بعد ان تضربيه تماما .
- ضيفي قطع البسطرمة والزيتون للخليط وقلّبيهم كلهم جيدا , و ممكن تزوّدي كمية البسطرمة والزيتون على حسب رغبتك .
- ادهني صينية بالزيت أو بالزبدة , و ضعي الخليط فيها , ورشّي عليه من فوق الجبنة الشيدر و الجبنة الكريمي .
- ضعي الصينية في الفرن لمدة 15 : 20 دقيقة الى ان تستوي .
بالهنا والشفا
مع تحيات(وصفتك)
No comments:
Post a Comment